JELENTKEZÉSI LAP


A Gál Ferenc Főiskola gyulai képzési helyszínén meghirdetésre kerülő szakirányú továbbképzéseire


a 2019/2020. tanév tavaszi félévére


 


 


 


Kérjük, hogy a jelentkezéshez szíveskedjen az alábbi adatokat megadni, majd a "Regisztrálok" gombra kattintva a regisztrációt befejezni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


A felületen történő regisztrációval  Ön hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtésre és a személyes adatok kezelésére vonatkozó Szabályzatunkban foglaltakat. A GFF adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a http://gff-szeged.hu/gff_adatvedelem linkre kattintva  éri el. 


 
Személyes adatok


 
Állandó lakcím adatai


 
Értesítési adatok 


 
 


Érettségi adatai


(felsőfokú végzettség esetén is!)
 


 
 


Felsőoktatási végzettség adatai


(egyetem, főiskola, felsőfokú szakképzés)1. oklevél adatai


 2. oklevél adatai


amennyiben rendelkezik vele 
A pályázó által választott képzés adatai
Kérjük a szak kiválasztása előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakat:


*)    Az Egészségfejlesztő mentálhigiéné képzés pedagógusképzés, társadalomtudomány, bölcsészettudomány, orvos- és egészségtudomány, sporttudomány, hitéleti képzési területen alapfokozatú végzettséggel rendelkezők részére indul. A képzés díja 100.000- Ft/félév.
**)    Az Iskolai szociális munka képzés társadalomtudomány, bölcsészettudományi és pedagógus képzési területen minimum alapfokozatú végzettséggel rendelkezők részére indul. A képzés díja 100.000- Ft/félév.
 Kérjük, hogy jelentkezés előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakat:


Amennyiben az önköltség teljes összegét, vagy annak egy részét a munkáltatója vagy más gazdasági szervezet teljesíti, akkor kérjük jelezze a számlaigényét sandor.tunde@gff-gyula.hu e-mail címen 


 


A szak megfelelő számú felvett hallgató esetében indul!


 


Kérjük, hogy az elektronikusan kitöltött jelentkezési lap  elküldése után, küldje meg részünkre az alábbi dokumentumok szkennelt változatát a következő e-mailre – to@gff-gyula.hu:


a)    érettségi bizonyítvány másolata
b)    felsőoktatási oklevél (diploma) másolata


 


Jelentkezési határidő (a jelentkezési lap online módon történő kitöltése és a fenti csatolmányok e-mailben történő továbbítása vagy személyes leadása):


2020. január 15.


 


 


 


A beiratkozásra kérjük hozzon magával 1 db 3,5 × 4,5-ös útlevél minőségű fényképet.


 


 


 


Nyilatkozom, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek, és személyes adataimban történő változást 8 munkanapon belül írásban bejelentem a GFF Tanulmányi Osztályán.


A Gál Ferenc Főiskola adatvédelmi és adatkezelési szabályzatában foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok az itt megadott adataim kezeléséhez.


 


Felhívjuk a figyelmét, hogy a Nemzeti Felsőoktatási Törvényben foglaltak szerint (49.§ 8-as bekezdés) a beiratkozáskor igazolja esetleges fogyatékosságát /fogyatékossággal élő hallgató (jelentkező): aki mozgásszervi, érzékszervi vagy beszédfogyatékos, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral) küzd/, mert csak ebben az esetben tudjuk figyelembe venni a tanulmányai során.Designed by simple wp themes.